amiza's FotoPage

By: amiza azmah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jun-2008 09:42 Email | Share | | Bookmark
aksi-aksi dina............

rayband ku
cak
yuhu..
View all 10 photos...
tak boleh duduk diam.. .ader jer benda nak buat
tapi yang penting dina nih tak pandai la nak sepahkan rumah....
kalau kita jangan tu...mmg dia tak kan buat...
jgn dah besar tak dengar cakap mama dah la ye...


Saturday, 26-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
malasnyer nak masak...

sotong goreng kunyit...kuning jer yg lebih....
cendawan goreng telur
sup tulang
View all 6 photos...
last week rasa malas sgt nak masak.. .tapi mengenangkan dah jemu asyik makan luar jer....
so nak tak nak masak lah jugak......
so simple...bahan2 pun tak der kat umah...masak jer lah guna aper yg ader...
kira bidan terjun gak lah masakan nih......
yg penting perut kenyang......
tapi my hubby bertambah jugak lah makan walaupun lauknyer tak cukup syarat.....
dina pun siap hirup lg kuah sup daging tu.....

pas tu dah ptg sikit dina minta nak makan lg.....
buat kan lah dia cucoq strawbery.....
ha....yg nih dia mmg suka makan....
campur strawberi chip lg..


Saturday, 26-Apr-2008 05:00 Email | Share | | Bookmark
diettttt?

nih gambo sebelum........110kg
dan ini selepas....tak nampak lg bab masih berat seh....95 kg..
ahaa....ahaa.....ha....
diet?....saper yg diet nih.....
aha....me lah .....dah sebulan lebih tak makan nasi nih.....
masih mampu bertahan....
bukan aper....dah 110kg ....
berat tu.....
now after 11/2 month....95 kg..
15 kg loss......
kena teruskan usaha......
badan ni naik selepas bersalin kan dina....
sajer jer...tak ader aper yg important pun dalam topik ni...DIETTT!!!!!!!


Saturday, 26-Apr-2008 04:45 Email | Share | | Bookmark
puding pelangi..........

colourful............
warna-warni...........
mcm2 colur........
View all 5 photos...
just nak try guna warna2 yg di beli kat giant siang tadi....
lg pun terasa nak bwk sesuatu g office esok.....
sekali pandang macam ici cream paddle pop pulak ..rainbow type....
ok lah buat makan sambil tgk tv....
menjadi gak la puding pelangi den nih....
rasa menurut rakan2 opis boleh tahan...
aha...boleh buat lg nih


Wednesday, 5-Mar-2008 11:37 Email | Share | | Bookmark
aktiviti hujung minggu

dgn mama
dah penat..minum dulu..canti sgt lah muka tu
minum susu pulak lah....
View all 6 photos...
selalunya bila munculnya hari minggu ,mulalah kepala tu memikir ,kamanalah nak pergi minggu nih..dah tak tau nak pergi mana..rasanya mcm semua tempat dah pergi...
exspecially pasar raya lah...
semua dah pergi rasanyer....
So ,memandangkan dina nih tak pernah pergi zoo.so kami decide tuk pergi zoo lah minggu nih...
Mama pun last pergi zoo masa form 3..aha..aha :surprised:
bygkan kan dah berapa lama dah tu...skang dah 30 dah...ehekkkk
wah...penat boleh tahan....tapi tak per...yg penting dina suka....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net